Udhetim me autobus per ne Kosove

Ishte hera e pare qe udhetova me autobus per ne Kosove ne muajn Tetor 2008 ( Gjermani -Kosove) dhe fatkeqsisht apo mjerisht do te mbete edhe hera e fundit,e them kete per arsye se jam teper i zhgenjyer nga ky udhetim ,reservimin e bera tek Agjensioni Turistik Iliria Agentur me qendrim ne Bochum, nje Agjension shume  kompetent, nga i cili jam pozitivisht i manhitur, per arsye se ky Agjension eshte ne kontakt te drejte perdrejt me klientet e tij ,d.m.th qe nga dita e reservimit te biletes e deri te kthyerja nga Kosova ,vete pronari i ketij Agjensioni Zoti Jashari ,ka qene ne kontakt me mua duke u perkpjekur dhe duke me dhen informata te sakta rreth nisjes per udhetimit ne Kosove,me nje fjale Agjensioni Iliria Agentur me ka lene pershtyepje teper dhe tejet te mira ,nje Agjension qe mund te keni besimin e plot.Kaq sa i perket reservimit,fatekeqesisht vete udhetimi ishte munde te quaj ,e them edhe nje here fatkeqsisht tortur,ishe Agjensia Turistike Deva Tours ,e pershkruaj shkurtimisht ,autobusi nuk ishte per udhetime te gjata per arsye se karrigat ishin teper te forta ,wc nuk funksiononte ,por nje gje qe me se shumti me ka penguar isht qe vet personali i ketij autobusi (shoferi) pinte duhan gjate udhetimit, me pastaj filluan edhe disa udhetar te pinin duhan ,nje gje qe eshte e patolerueshme ,dhe nje gje kisha per tju rekomanduar te gjite  atyre qe udhetojne me Deva Tours ,informohuni para udhetim se neper cilat qytete te Gjermanise e ka lizenzen e leshuar qe te udhetoj,se perndryshe keni per te mbetur ne gjys te rruges.Me Deva Tours jam teper i zhgenjyer dhe i pa kenaqur ,keto ishin pershtyepjet e mia reale te ketij udhetimi qe une e perjetova .Ju pershendes

Abgelegt in Kosova

Leave a Comment